Stel cookie voorkeur in

2 vacatures bij het gezelligste team op de leukste school van Katwijk

In verband met de vervanging van 2 zwangerschaps- en bevallingsverloven zijn we op zoek naar 2 leuke en energieke leerkrachten in de groepen 4 en 5.

Zin om in te vallen op de leukste school van Katwijk? Dan ben je van harte welkom op de Horizon waar we er, door een goede, gezellige en veilige sfeer, samen met de kinderen aan werken om hen alles mee te geven wat nodig is voor een goede start in het VO.

Basisschool de Horizon is een katholieke basisschool met ca. 240 leerlingen, verdeeld over 10 groepen in een mooi gebouw in Katwijk aan de Rijn. In onze school werken ca. 25 personeelsleden op een professionele maar vooral ook collegiale en gezellige wijze samen om de leerlingen een veilige en zinvolle leeromgeving te bezorgen.

Het team van de Horizon is voortdurend op zoek naar wegen om het onderwijs te verbeteren. Door de toepassing van verschillende werkvormen, het hanteren van het GIP-model en het in de hogere groepen werken met Snappet proberen we te bereiken dat leerlingen dagelijks een uitdagende en boeiende leeromgeving ervaren.

Wij zoeken naar een leerkracht groep 4: op donderdag en vrijdag  (wtf 0,3875). Dit betreft een vervanging tot de zomervakantie met uitzicht op vast.

Daarnaast zoeken we een leerkracht groep 5: woensdag, donderdag én vrijdag (wtf 0,5500). Deze vervanging duurt tot en met donderdag 18 april.

Wij vinden het van belang dat je:

in het bezit bent van een PABO-diploma

kennis hebt van de ontwikkeling van het jonge kind in de basisschool

enthousiast en inspirerend lesgeeft

differentiatie in de lessen kan aanbrengen

zelfstandigheid van de leerlingen stimuleert

een positieve groepssfeer initieert

partnership tussen team en ouders bevordert

kunt werken in een team

goede communicatieve vaardigheden bezit

daadkrachtig bent

een helicopterview hebt

een open en actieve leerhouding hebt

jezelf herkent in onze kernwaarden: vertrouwen, respect, saamhorigheid, rechtvaardigheid, zorgzaamheid, vergeving en verwondering.

Inschaling is conform cao primair onderwijs.

Procedure
Bel met directeur Herbert van Elteren voor meer informatie over vacature op 071-4029196 / 06-25315976. Kijk voor meer informatie over de school en het team op website school www.rkhorizon.nl. Ben je enthousiast? Stuur dan een korte motivatiebrief met recent cv naar hr@sophiascholen.nl. De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Verklaring omtrent gedrag

Voor aanvang dienstverband is overleg van een verklaring omtrent het gedrag vereist. Het is een pré als je in het lerarenregister geregistreerd staat.

 

Kom je invallen?

We vinden het altijd leuk om kennis te maken met leerkrachten die 'ruimte' hebben om incidenteel in te vallen en tegelijkertijd zelf ook kunnen proeven aan de sfeer op de Horizon. Het is leuk om op zo'n manier kennis te maken met onze school, maar wel met één gevaar: grote kans dat ook jij de Horizon een leuke school vindt om te werken wanneer er écht ruimte komt in de formatie. Maar goed: wij hebben dan al kennis kunnen maken. Dus schroom niet, ook niet wanneer je bijvoorbeeld al een tijdje niet voor de klas hebt gestaan: op de Horizon ben je welkom! Benieuwd? Mail naar Herbert van Elteren, directeur; hvanelteren@sophiascholen.nl