Stel cookie voorkeur in

Werken bij

De vacature voor een zwangerschapsvervanging lijkt vervuld, maar natuurlijk staan wij open voor open sollicitaties over (weer) werken in het onderwijs en bij Sophiascholen.

Neem gerust contact met ons op.

Kom je invallen?

We vinden het altijd leuk om kennis te maken met leerkrachten die 'ruimte' hebben om incidenteel in te vallen en tegelijkertijd zelf ook kunnen proeven aan de sfeer op de Horizon. Het is leuk om op zo'n manier kennis te maken met onze school, maar wel met één gevaar: grote kans dat ook jij de Horizon een leuke school vindt om te werken wanneer er écht ruimte komt in de formatie. Maar goed: wij hebben dan al kennis kunnen maken. Dus schroom niet, ook niet wanneer je bijvoorbeeld al een tijdje niet voor de klas hebt gestaan: op de Horizon ben je welkom! Benieuwd? Mail naar Herbert van Elteren, directeur; hvanelteren@sophiascholen.nl

Stages bij de Horizon

Zit je op een opleiding zoals de PABO of bijvoorbeeld de opleiding voor Onderwijsassistent dan zou een stage op de HORIZON wel eens een hele waardevolle periode kunnen zijn. Ben je benieuwd of er voor jou een plek is om je verder te ontplooien? Schrijf dan naar directie.horizon@sophiascholen.nl. We nemen dan snel contact met je op.