Stel cookie voorkeur in

Werken bij

Op dit moment zoeken we een (liefst) fulltime collega die vanaf eind december het zwangerschaps- en bevallingsverlof van onze groep-5 collega kan vervangen.

Het betreft een leuke kleine groep waar je het echt naar je zin zult hebben. Ook daarna is er de mogelijkheid om als duo aan de groep verbonden te blijven. Op de andere dagen kun je ook nog opteren voor een aanvullende aanstelling bij Sophiascholen. Dus qua zekerheden geen gebrek. We komen daarom ook graag met je in gesprek.

Klik HIER voor meer informatie.

 

Natuurlijk komen we ook graag in contact met enthousiaste en energieke leerkrachten die weer plezier willen hebben in het werken met kinderen van de basisschoolleeftijd. Want, of het in de toekomst een vervanging is of een nieuwe leuke baan op een van de andere scholen van de Sophiascholen: kom eens langs voor een kop koffie en laten we eens kennismaken. hvanelteren@sophiascholen.nl

Kom je invallen?

We vinden het altijd leuk om kennis te maken met leerkrachten die 'ruimte' hebben om incidenteel in te vallen en tegelijkertijd zelf ook kunnen proeven aan de sfeer op de Horizon. Het is leuk om op zo'n manier kennis te maken met onze school, maar wel met één gevaar: grote kans dat ook jij de Horizon een leuke school vindt om te werken wanneer er écht ruimte komt in de formatie. Maar goed: wij hebben dan al kennis kunnen maken. Dus schroom niet, ook niet wanneer je bijvoorbeeld al een tijdje niet voor de klas hebt gestaan: op de Horizon ben je welkom! Benieuwd? Mail naar Herbert van Elteren, directeur; hvanelteren@sophiascholen.nl

Stages bij de Horizon

Zit je op een opleiding zoals de PABO of bijvoorbeeld de opleiding voor Onderwijsassistent dan zou een stage op de HORIZON wel eens een hele waardevolle periode kunnen zijn. Ben je benieuwd of er voor jou een plek is om je verder te ontplooien? Schrijf dan naar directie.horizon@sophiascholen.nl. We nemen dan snel contact met je op.