Stel cookie voorkeur in

Schoudercom

De Horizon werkt met het oudercommunicatieplatform Schoudercom.

Gedurende de jaren dat kinderen op de basisschool zitten zijn er veel contactmomenten tussen de school en de ouders. Goede communicatiemogelijkheden bevorderen de ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie en zijn daarmee van direct belang voor de leerprestaties van de kinderen.

SchouderCom.nl is een besloten online ouderportaal die grote voordelen biedt voor de schoolcommunity. Op de eerste plaats staat alle school-ouder communicatie overzichtelijk bij elkaar. Informatie raakt niet meer zoek en wordt veel sneller weer gevonden, dit geldt zowel voor het team als voor de ouders. Daarnaast is het een krachtig instrument voor de school om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en de ouderparticipatie zeer gemakkelijk te kunnen regelen.

Wanneer uw kind bij ons op school zit zult u alle informatie (agenda, kalender, nieuws etc) via Schoudercom ontvangen en kunnen delen. Ook ziekmelden wordt makkelijker via dit platform. Iedere klas heeft zijn eigen pagina waar de leerkrachten gedurende het jaar blogs schrijven en foto's plaatsen.

Meer informatie over Schoudercom kunt u vinden onder deze link.

De handleiding, ook om de app te installeren vindt u HIER